Over Gezinsvormen

cropped-dsc00827-11.jpgWelkom op mijn website over gezinsvormen. Het is voor kinderen, die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen, belangrijk om in een ander gezin of gezinsvorm op te kunnen groeien (Jeugdwet). Netwerken van gezinsvormen wil de hulp aan jeugd en gezinnen lokaal organiseren (community-based). Wilt u in uw gemeente onderzoeken of een netwerk gezinsvormen haalbaar is? Heeft u advies en hulp nodig voor het opzetten en ontwikkelen van een netwerk? Ik kan u daarbij helpen.

Deze website informeert u over deze manier van organiseren en gezinsvormen. Over de dagelijkse praktijk, het beleid en onderzoek.

Wekelijkse update?
Wil je op de hoogte gehouden worden en deze weblog volgen meld je dan aan. Dat kan door links naar beneden te scrollen en dan zie je rechts een knop ‘Volg’. Je krijgt dan ook automatisch via de mail een update van de berichten van de afgelopen week. Zie dit voorbeeld van 10 februari.

De nieuwste berichten vind je op de pagina ‘HOME’.

Gezinsvormen: onderzoek | advies | kwartiermaken

E-mail: info@gezinsvormen.nl | mobiel: 06 1664 3444

Het idee Netwerken Gezinsvormen is gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor het intellectueel eigendom, nummer 045899. Voor meer informatie over mij: LinkedIn Profiel Jan Willem de Zeeuw.

Post: Hengeveldstraat 46 | 3572 KJ Utrecht
Overig: KvK-nummer 58455876 | Bankrekening: INGB0006103913

3 Comments

  1. Hoi Jan-Willem,

    Graag willen we met je in overleg over het project lokale netwerken gezinsvormen. Is het mogelijk dat we hierover een afspraak maken op ons kantoor in Utrecht.

    Met vriendelijke groet,

    Hans Kodde
    Afdelingshoofd De Rading.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s