Over Gezinsvormen

Welkom op mijn website over gezinsvormen. Het is voor kinderen, die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen, belangrijk om in een ander gezin of gezinsvorm op te kunnen groeien (Jeugdwet). Mijn doel is om de hulp aan jeugd en gezinnen lokaal organiseren (community-based). Netwerken van diverse gezinsvormen dragen daar aan bij en daarmee aan ‘Jeugdhulp in Gezinsvormen’.

Wilt u onderzoeken of een netwerk gezinsvormen haalbaar is? Ik geef advies en ondersteuning bij het opzetten en ontwikkelen van een netwerk en ontwikkeling van (lokale) jeugdhulp in gezinsvormen.

Jan Willem de Zeeuw

cropped-dsc00827-11.jpg

Deze website informeert u over deze manier van organiseren in gezinsvormen. Over de dagelijkse praktijk, het beleid en onderzoek. De nieuwste berichten vind je op de pagina ‘Actuele Berichten (Home)’.

Wekelijkse update?
Wilt u op de hoogte gehouden worden en deze weblog volgen meldt u dan aan. Dat kan door links naar beneden te scrollen en dan zie je rechts een knop ‘Volg’. Je krijgt dan ook automatisch via de mail een update van de berichten van de afgelopen week.

Gezinsvormen: ontwikkeling | advies | kwartiermaken

 • Adres: Hengeveldstraat 46 | 3572 KJ Utrecht
 • E-mail: info@gezinsvormen.nl | mobiel: 06 1664 3444
 • KvK-nummer 58455876 | Bankrekening: INGB0006103913

Het idee Netwerken Gezinsvormen is gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor het intellectueel eigendom, nummer 045899. Voor meer informatie over mij: LinkedIn Profiel Jan Willem de Zeeuw.

 

3 Comments

 1. Hoi Jan-Willem,

  Graag willen we met je in overleg over het project lokale netwerken gezinsvormen. Is het mogelijk dat we hierover een afspraak maken op ons kantoor in Utrecht.

  Met vriendelijke groet,

  Hans Kodde
  Afdelingshoofd De Rading.

  1. Ik kom graag met jullie praten. Ik kan op woensdag 15 januari, vrijdag 17 januari of woensdag 22 januari (’s middags). Berichten kunnen via info@gezinsvormen.nl. Bellen kan ook 061664344. Ik hoor graag van jullie. Jan Willem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.