Pleegoudernetwerkendag in Utrecht


29-09-2018 – 13:00 tot 17.00 uur

Op zaterdag 29 september organiseert de NVP de eerste landelijke pleegoudernetwerkendag in Utrecht! Het wordt een dag vol inspiratie, informatie, praktische tips en uitwisseling voor iedereen die lid is van een pleegoudernetwerk of die geïnteresseerd is in pleegoudernetwerken.

Hoe start je een pleegoudernetwerk? Hoe organiseer je een thema-avond? Hoe vorm je een sterk netwerk en wie kan helpen dat netwerk te versterken? Hoe bereik ik andere pleegouders? Hoe vraag ik aandacht voor onderwerpen die ons bezighouden? Deze vragen worden vaak aan ons gesteld. Tijdens de netwerkendag helpen we je op weg met tips en ideeën en delen pleegouders van verschillende netwerken hun ervaringen. Als het programma helemaal af is, sturen we je dat toe!

Wat gaan we doen?

Naast een plenair gedeelte kun je actief aan de slag gaan met een onderwerp waar jij interesse in hebt. We bieden verschillende workshops aan over onder andere het starten van een pleegoudernetwerk, media-aandacht, het gebruik van werkvormen tijdens een bijeenkomst, het versterken van een netwerk en samenwerken met gemeenten en pleegzorgaanbieder.

Voor wie?

De pleegoudernetwerkendag is voor pleegouders die al deel uitmaken van een pleegoudernetwerk, maar ook voor pleegouders die dat graag willen. Ook beleidsmedewerkers van gemeenten en medewerkers van pleegzorgorganisaties die geïnteresseerd zijn in het onderwerp zijn van harte welkom. Het programma biedt voor ieder wat wils!

Aanmelden
Om zeker te zijn van een plek kun je je nu al aanmelden via de link hieronder. Kom je met meerdere personen? Meld deze dan apart aan. Dan weten we op hoeveel personen we kunnen rekenen. Klik hier om je aan te melden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.