Bij Ons


BIJ ONS is de nieuwe naam van Mobiel, tijdschrift voor pleegzorg. Vandaag is nummer 5 van 2017 verschenen. Deze uitgave wordt u online aangeboden. U kunt het magazine lezen (en delen!) via deze link

Gezocht: een ander thuis
De eerste editie van BIJ ONS is een online magazine, dat is gelanceerd op de eerste dag van de Week van de Pleegzorg. Dit nummer heeft als thema ‘Gezocht: een ander thuis’ en haakt in op het tekort aan pleegouders.

Werving en behoud
Nadrukkelijker dan voorheen gaat het vernieuwde tijdschrift over werving en behoud van pleegouders en gezinshuisouders. Kiezen voor pleegzorg is een ingrijpende beslissing. BIJ ONS wil pleegouders en gezinshuisouders toerusten met informatie om tot een goed besluit te komen. Daarnaast richt het tijdschrift zich op ondersteuning en deskundigheidsbevordering van mensen die dagelijks een thuis bieden aan kinderen die niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien.

Abonnement
In december komt het eerste papieren nummer van BIJ ONS uit. U krijgt dit nummer thuisgestuurd als u een abonnement heeft op Mobiel, tijdschrift voor pleegzorg. Heeft u nog geen abonnement? Voor € 28,50 krijgt u BIJ ONS vier keer per jaar in de brievenbus, in één pakket met de WAT?!, hét tijdschrift voor en door jongeren die Wonen met een Ander Thuis. Beide tijdschriften verschijnen jaarlijks vier keer op papier en twee keer online.

U kunt zelf een abonnement nemen, maar er zijn ook pleegzorgorganisaties die pleegouders een abonnement geven of die bijdragen aan de kosten. Informeer naar de mogelijkheden bij de pleegzorgorganisatie.

Bron:  BIJ ONS Pleegzorg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.