18 jaar…en dan?


Als je 18 jaar wordt ben je volwassen in Nederland. Je krijgt dan als jongere rechten en plichten die horen bij een volwassene. Dat is fijn, omdat je vanaf dan alles zelf mag regelen en op eigen benen kunt staan. Tegelijkertijd kan het een flinke uitdaging zijn, bijvoorbeeld als je in een pleeggezin woont en daar niet meer kunt blijven, of als je wel wat extra hulp kunt gebruiken om je zelfstandig te redden.

De mini-conferentie is bedoeld voor gedragswetenschappers, staf/beleidsmedewerkers en managers van pleegzorg aanbieders, gemeenten en wijkteamprofessionals en de leden van het Expertisenetwerk Pleegzorg.

De miniconferentie wordt op 7 december georganiseerd door het NJi en Kinderpostzegels. Op 7 december wordt ook het Kennisnetwerk Pleegzorg gelanceerd.

Het Kennisnetwerk Pleegzorg is er voor iedereen die zich bezig houdt met pleegzorg. Van pleegouders tot pleegzorgbegeleiders, gedragswetenschappers, gezinsvoogden, begeleiders van ouders en stafmedewerkers jeugdzorg. Van managers van pleegzorgaanbieders en bureaus jeugdzorg tot pleegzorgonderzoekers bij aanbieders en universiteiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s