De mening van pleegouders (3e meldactie NVP)


logo_NVP_nieuwDe NVP is actief op zoek naar de mening van pleegouders. Nu het jeugdveld langzaam transformeert is de stem van pleegouders onmisbaar voor een goede inrichting van de pleegzorg. Eerder hebben we gezien dat er een angst is voor versnippering nu er op 393 plekken beleid wordt gemaakt. Daarom houden wij graag, samen met u, het overzicht van wat er overal speelt op het gebied van de pleegzorg. Met de resultaten gaan wij in gesprek met overheden en organisaties die werken met pleegzorg.

Twee keer eerder organiseerden wij in 2015 een meldactie voor pleegouders.De resultaten kunt u hier nogmaals nalezen. De meldacties hebben als doel alle vragen, zorgen en positieve en negatieve ervaringen met betrekking tot de transitie en transformatie in kaart te brengen.

Om met actuele signalen van pleegouders in gesprek te blijven gaan met landelijke en regionale beleidsmakers vragen we u om, tijdens de Week van de Pleegzorg, deze vragenlijst in te vullen. We stellen u een aantal meerkeuze vragen maar er is vooral ook ruimte voor uw verhaal. Want bij uw verhalen begint onze belangenbehartiging.
U kunt hier naar de meldactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s