Puzzelen voor jongeren die 18 worden


Wij zijn Willem en Orpa Moeleker, beide 33 jaar oud en eigenaar van Gezinshuis Moeleker. Samen met onze eigen dochter, Lise van 8 jaar oud en onze zoon Tomas van 6 jaar oud vormen wij de basis van ons gezinshuis.

Wij zijn geen papa en mama van de jongeren die bij ons komen wonen, die hebben ze namelijk al. Het gezin van herkomst en familie is voor ons onmisbaar. Wij vinden het heel belangrijk samen te werken met het netwerk van de jongeren. Wij bieden jongeren een fijne plek om te wonen en te groeien en zullen goed voor hen zorgen.

Wij zijn aan het puzzelen naar een passende oplossing voor het begeleiden van jongeren rond de 16,5 jaar oud. Als deze jongeren 18 zijn moeten ze heel zelfstandig kunnen leven. Niet alle facetten van dit leven kan afdoende geoefend worden binnen de veilige muren van ons gezinshuis. Dit onderwerp heeft zodoende onze aandacht en is op dit moment in ontwikkeling.

Willem en Orpa hebben een mooie website, die het bezoeken waard is.gezinshuis Moeleker

Je komt in ons gezin wonen en zo leren we elkaar kennen, we kijken wie jij bent, wie jouw familie is en wat jouw toekomstplannen zijn. Waar ligt jouw motivatie en jouw drive? Wat wil jij bereiken? Soms wil je helemaal niks als je bij ons komt wonen, want je moest al zoveel. Uiteindelijk wil iedereen vooruit komen, op zijn of haar tempo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s